2 Mayıs 2015 Cumartesi

Küçük Prenses Doğdu

Düşes Catherine, herkese yeni bebeğin Nisan ortası ile Nisan sonu doğacağını söylemişti. Nisan'ın 15'i geldiğinde, Kate'in doğuracağı St Mary hastanesinin özel Lindo kanadına park yasağı işareti asıldı. 15-30 Nisan arasında park yapma kısıtlaması getirildi. Basın mensupları için bariyerler kuruldu. Azılı kraliyet hayranları hastanenin önünde kamp kurdular.

Ama hiç bir şey olmadı. Great Kate Wait devam etti ve etti. Hastane önünde kampçılar yavaştan perişan olmaya başladılar. Öyle ki Kensington Sarayından tatlı ve kahve gitti kampçılara. Nisan'ın son haftası haberciler ve fanlar uykusuzluktan hafif delirmeye başladılar. Bu bebek neden bir türlü doğmak bilmiyordu.

Sonunda park yasağı 5 Mayıs'a kadar uzatıldı. Kate iki kere Buckingham Sarayına yüzmeye giderken görüntülendi. Hiç kimse bunun bir Mayıs bebeği olacağını düşünmemişti. Prens Charles, bir kız torun istediğini ama bebeğin ne zaman geleceğini bilmediğini söylüyordu.

Mayıs'ın ilk günü de bebek doğmadan gelip geçmişti ama 2 Mayıs sabahı Türkiye saati ile yaklaşık 8:30'da Londra'dan beklenen haber geldi. Kate hastaneye yatmıştı. Böylece twitter çıldırdı, gazeteciler İngiltere'deki seçimi unuttular. Herkes hastane kapısına koştu. Herkes taa akşama yapılacak bir anons beklerken..

Kate'in 3 kilo 700 gr ağırlığında bir kız doğurduğu ilan ediliverdi. Prens William doğumda hazır bulunmuştu. Küçük prenses, tahta geçme sırasına 4. olarak girmişti:) (Prens Charles - Prens William - Prens George ve 4. olarak yeni kız)

Şimdi Kate ile William'ın yeni bebkle hastaneden çıkmalarını bekliyoruz.

Şehir çığırtkanı da gelip anonsunu yaptı:



Şehir pembeye boyandı :)





Bakalım yeni kızın adı ne olacak? Sara olsun, küçük prenses Sara :)

xo xo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.