17 Ocak 2015 Cumartesi

Kate Alert : Düşes İşe gidiyor

Selam Dostlar!

Yeni yılın ilk yazısı da Kate'e nasip kısmet oldu, halbuki yazacak şeyler vardı, yeni yılın ilk sineması, ilk alışverisi vs vs. Neyse, üşenmezsem onları daha sonra yazarım. Biz şimdi Kate'e bakalım.


Bildiğimiz gibi Kate, İngiliz Kraliyet Ailesinin en az çalışan bireyi. 90 yaşındaki büyükanne kraliçe ile onun mumyadan hallice kocası, bile Kate'in 3 katı iş yapıyorlar. Tabii iş deyince, sarayın merdivenlerini paspaslamak veya çimenleri kırpmak değil. İmparatorluk topraklarında seyahat edip halkla ilişkiye girmek ve hayır işlerinden oluşuyor bunların iş tanımı. Dolayısıyla Kate'in hazıryiyici ve tembel diye adı çıkmış.


Kate'in bu hafta iki hayır işi vardı. İlkinde, Art Room organizasyonunu desteklemek için Londra'da bir ilkokulu ziyaret etti.

60'lı yıllar esintisi taşıyan elbisesi içinde Katecik çok sevimli görünüyor idi ama elbisedeki minik kanatçıklar benim sinirimi asabımı bozdu dostlar. Bari en üstteki kapaklar olmasaymış!












Bu ziyarette Kate'in bir eşlikçisi vardı : Cross dressing ve seramik sanatçısı Grayson Perry. Bu adam da vakfın bağışçılarından imiş çünküm. Medeniyet ne güzel şey, bizim eşsiz Huysuz Virjinimiz Seyfi Dursunoğlu destek olduğu bir vakfa kostümle gitse taşlarlar adamcağızı.







Düşesin hafta içi ikinci işi de, kimsesiz çocuklara manevi ebeveynlik yapan gönüllü ailelerin organizasyonunu ziyaret etmek idi.

Bu ziyaret için kahramanımız günlük kahverengi bir elbiseyi tercih etmişti. Hamile ya ondan üşümüyor herhalde ne bileyim?




Gördüğünüz gibi hamile haliyle bile hepimizden zayıftı Düşes Kate :)








Ziyarette Kate'in ilgisine en çok tombilik bir kız bebek mazhar oldu. Kate gözünü alamadı bu bebeden. İnşallah ikinci yavrusunu kız doğurur, adını Diana koyar, kraliçe de göt olur:)))






Beğendiniz mi Kate'i?


xo xo

6 yorum:

  1. bu seferki hamileliğinde yüzü şişmiş sanki sözle tuzu kessin:)

    YanıtlaSil
  2. Hay başlıycam Kate'ine:) Eskiden ne güzel yazılar yazardın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilgisayarı açmaya bile üşeniyorum sen ne diyorsun:)

      Sil
  3. Bu İngiliz milleti dedikoduyu çok sever, hemen de adamı satarlar. Kate'e bayılmıyorum ama kızcağızın hamilelikleri çok zor geçerken nasıl gitsin hayır işine, kendine hayrı yok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ona da yalan diyorlar anacığım. ama hastaneye yatmıştı, yalan değildir herhalde ne bileyim:)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.