18 Mayıs 2013 Cumartesi

Nicole Kidman Cannes 2013

Bu sene 66.sı düzenlenen Cannes Film Festivalinde, geçkin stil ikonumuz Nicole Kidman jüri üyesi olmuş dostlar. Jüri başkanı da, bir zamanlar fezada film çeken genç bir dahi iken, yaşlanıp düzen adamı olan Steven Spielberg.  NTV'de açılış törenini izlerken, Spielberg için hazırlanan kolajdan etkilenmediğimi söyleyemem ama. Sinemaya beni götürüp izlettikleri ilk film E.T.  imiş. Salya sümük ağlamışım film bitince, hem de film yüzünden ağladığım anlaşılmasın diye "televizyonda çizgi film vardı, kaçırdııımmm" diye höykürmüşüm:) Bilinçli olarak izlediğimi hatırladığım ilk film ise Indiana Jones and the Last Crusade (Son Macera) .... E.T. nin  ve Indiana Jones'un soundtrack'i kolaj görüntülere eşlik ederken gözlerimin dolması ondan yani:)  Sonra,  en sevdiğim kahraman Indiana Jones'u,, en sevdiğim film olan Star Wars'u yaratan herifle beraber ortaya çıkartmış biri Spielberg. Adamın filmleri resmen hayatım boyunca bana eşlik etmiş. Sonunda kolaj bitip de bütün salon belki 15 dakika adamı ayakta alkışlayınca eh, hak vermedim değil.

Steven, alkışa doyup kenara çekilince, törenin sunucusu sevimli Audrey Tautou ile jüri üyelerini sahneye çağırmaya başladı. Hintli, Japon, Fransız, tanıdığım tanımadığım sinemacılar bir bir sahneye geldiler. Ve en son muhteşem Dior elbisesi ile Nicole Kidman sahnede belirdi:





Son filminde Monaco Prensesi Grace'e hayat veren Nicole, bu güzelim kokteyl elbisesinin içinde nefes kesici görünüyordu, yaleppim, ne güzel elbiseydi o öyle?? Tam benlik bir şeydi:)))






Nicole, 2 gün önce Cannes'a pırıltılı daracık bir elbise ve benim asla giyemeyeceğim, ama uzaktan bakmaktan da kendimi alamadığım ayakkabılar ile varış yapmıştı. Kadının boy problemi olmadığından, bilekten bağlı ayakkabı giymekte bir sakınca görmüyor tabii. Bense o topukların üzerinde ayakta duramamayı bırakalım, şu bacacıklarıma bir de bilekten bağcık bağladım mı, 7 Cüceler'den Öfkeli'ye benziyorum anca.




Açılış töreninden önce ise, jüri heyetinin fotoğraf çekimi vardı. Nicole çekimlere değişik dekolteli, siyah bir elbise ile katıldı. Saçlarının dağınık topuzu pek hoştu. Elbisenin kolları eski model, benim pek sevdiğim tarzdı. Eteği ise bence fazla dar ve uzundu. Ayakkabıları ise acı verici görünüyordu.










Dün gece ise Calvin Klein'ın davetine siyah deri elbise ile katılmış.




Anlamadım ki, Nicole neden Cannes'a geldiğinde rüya gibi giyiniyor da Amerika'da türkücü kocası ile kırmızı halıya varoşik avamellalar gibi çıkıyor dostlar?

xo xo

6 yorum:

  1. Herhalde Avrupa-Amerika farkından. Bu köylü Amerikalılar anlamaz diye eline ilk geçen şeyi giyip geliyo Oscara:)))))) Gerçekten de tüm elbiseler süper ve Nicolecük rüya gibi hepsinin içinde. Foto çekimleri için giydiği siyah elbisenin dekoltesine bittim, çok değişikmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbiseye ben de bayıldım. araştırdım soruşturdum; meğersem Alexander McQueen imiş:)

      Sil
  2. Nicole is back, bitches! diye bağırıcağım an deri elbiseyi gördüm. amerika avam yapıyo bu hatunu :0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah o kocası yok mu kocası, hep onun yüzünden:)

      Sil
  3. Kadin gercek gibi degil, balmumu heykel sanki... Boyu da ne uzunmus, adamlara tepeden bakiyor. Uzun boylularin topuklu giymesine oldum olasi sinir olurum zaten kisa boylu bir insan olarak. Ne gerek var anlamiyorum. Hele Nicole'u hic anlamiyorum. Kocasi da kendinden kisa. Adamcagizi hislendirip ezerek uretkenligini mi arttirmaya calisiyor acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha di mi, steven spielberg yanında kutu kola gibi kalmış:))) o ayakkabılarla 2 metero olmuştur herhal:)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.