16 Mayıs 2011 Pazartesi

Ezel 2. Sezon 33. Bölüm : ELİMDE KALANLAR

Ezel'in 66. bölümü en acıklı, en duygulu bölümlerden biriydi. Aynı zamanda finale birkaç adım kala düğümün çözülmesine dair hiçbir katkısı olmayan öylesine bir bölüm oldu. Ezel 2. sezon neden böyle oldu gerçekten kafam basmıyor, artık düşünmeyi de bıraktım. Birkaç bölüm sonra dizi bitecek, ben de rahatlayacağım ama beri yandan çok özleyip çok da üzüleceğimi biliyorum.

66. bölümü bilgisayarım bozulduğu için geçen hafta yazamamıştım, işte karşınızda :

EZEL 66. BÖLÜM


DİKKAT SPOILER





Ali, Tefo'yu öldüren Çaki veletinin kafasına sıkacaktı bi tane ama Ezel mani oldu. Feci şekilde ağlayan Şebo ise Ali'ye "senin yüzünden öldüüü" diye höykürdü. Eh haklı sayılır. O gerizekalı mal sürpriziniz olmayaydı Tefom şimdi hayattaydı!

Ali eve döndüğünde 2 hafta önce izlediğimiz o sahneye bağlandı. Ali, annesinin karnındaki oğluna "Savaşın ortasında  çok güzel geçirdik Tevfik abinle. Ama ben onun ismini bugün sana verdim oğlum, çünkü bugün onun canını ondan ben aldım" dedi.

Ertesi gün Cengiz gazetede Tefo'nun ölüm ilanını gördü, Temmuz'u aradı, Ali şimdi onların üzerine saldıracaktı ve Cengiz'in planı Kenan'ı yem olarak kullanmak idi.


Tefoşu kimsesizler mezarlığına, yıllar önce töre için öldürdüğü kızkardeşinin yanına gömdüler. Kenan Birkan adına gönderilmiş çelengi görünce çıldırdı, Cengiz'in evine gitti, Ezel peşinden koştu. Meğersem Ezel bi araç ayarlamış, plan kurmuş, adamları satın almış. Araç eve girdi, içinden sadece bi çelenk çıktı, Ezel Bayraktar'ın adı yazıyor üstünde. Cengiz'in ödü patladı.

Ezel Ali'ye bi telefon verdi, "bu numarayı ara" dedi. O esnada Temmuz dükkanındaydı, bi kadın müşterisi vardı, kadın işini bitirip çıkarken sırt çantasını bıraktı dükkanda. Ali numarayı çevirince çantadaki bomba patladı ama Temmuz kurtulmuştu. Koşa koşa Cengiz'e gitti kenafir gözlü katilimiz. Cengiz de bunu kandırıp Kenan'ı yem olarak kullanmayı kabul ettirdi.


Ali ile Ezel, Çaki'yi (Tefoş'u vuran Converseli katilimiz Temmuz'un kendi gibi psikopat çocuğu Ocak) ıslahevinden çıkarttılar. Ezel çocuğa silahını verdi, "görev tamam, Tevfik öldü" dedi. Çaki şak şak şarjörü çıkarttı, silahı alıp yürümeye başladı. Berikiler de onu takip ederek Temmuz'a ulaşacaklardı.

Azad Şebo'yu Tefo'yla yaşadıkları ve Tefo'nun öldüğü evlerine getirmişti. Şebo burada sakladığı zulasını patlattı, altın vuruş yaptı. Bu arada uyuz Bade aramıştı, Azad onu da Tefoların evine çağırdı.


Çaki gerçekten Temmuz'u aradı. Temmuz da "orada kal" dedi çocuğa. Ali bu yolun sonunda ne olacağını bilemediğinden oğlunu "Ömer"e emanet etti. Ezel de "Sana birşey olursa ona babalık yapacağım, ama kahramanı hep sen olacaksın Ali abi" dedi.

Temmuz Çaki'yi almaya bi eleman yolladı. Gofret verip çocuğu kandırmasını; bıçakla öldürüp parka atmasını emretti. Sonra bir otel giriş kartı verip oraya dönmesini söyledi. Burası Kenan'ın geleceği otel idi.

Can annesiyle babası sandığı Cengo'nun boşanacaklarını öğrenip çok ağlamıştı. Şimdi de evden kaçmış, Ezel'i aradı. Ezel Ali'yi bırakıp oğlunun yanına koştu.

Yüksek dozu çakan Şebo evden kaçtı, tabii tammmm o anda Azad'ın sancıları tuttu.

Ali Çaki'yi izliyordu, kadının teki gelip çocuğa gofret verdi. Aaa meğersem Temmuz'un elemanı bu kadınmış! Ali geldi, çocuğu kurtardı, kadını derdest edip cebindeki otel kartını buldu. Tabii bu aslında Ali için kurulmuş bi tuzaktı. Ali tuzağa düştü.

Ezel Can'ı bulmuş, Eyşan'a haber vermişti. Eyşan çocuğu aldı, Ezel güzel kadına "Kenan için mi boşandın?" diye sordu. "Eğer onun için değilse, yardım et; Kenan'ın işini bitirmem için yardım et". Eyşan "Başına gelenler kimsenin suçu değil, kendi suçun" dedi Ezel'e. "Her yanın ölüm olmuş, ben artık özgürüm" dedi.

Ezel Ali'yi bıraktığı yere gedi, adam ortada yok! Çünkü otele gitmiş, cebini de güvenliğe bırakmıştı. Kenan ise otele gelmiş Eyşan'ı arıyordu. Can'ın yanındaki Eyşan gelemeyeceğini söyledi Kenan'a. Kenan da eve gitmeye karar verdi.


Ali adım adım tuzağın içine, ölmeye ilerlerken; Azad'ın imdadına Bade yetişti. Önce ambulansı sonra da Ezel'i aradı. Ezel bu sefer Tefo'nun cebini aradı, çünküüüü Ali Tefoş'un cep telefonunu almış, arada mesajları okuyup Tefo hasretini yatıştırmaya çalışıyordu. İşte Ali o telefon çalınca açtı, haberi alınca son anda tuzaktan kurtuldu, Tevfiklerin evine gitti, ve Azad'ın kollarında minik oğlu Tevfik ile karşılaştı. Tam Tefo'nun öldüğü yerde küçük Tevfik doğmuş ve tıpkı Tefo abisinin defalarca yaptığı gibi, Ali'nin hayatını kurtarmıştı. "Bıraktığın yerden Tefom" dedi Ali abi. Bu esnada Şebo bir kenar mahallede yerlerde kendinden geçmişti. Öldü mü kaldı mı Allah bilir.

Keşke Ramiz Dayı hayatta olaydı da torununu göreydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.