10 Aralık 2009 Perşembe

Enlemesine yağan yağmur

Bu akşamki yağmur neydi öyle acaba? Güya şemsiyem var idi (o da ters dönüp durdu ama en azından o gördüğüm adam gibi ters dönmüş şemsiyeyi tepeme tutup bir çılgın koşu tutturmadım ahahahaah , ama adamı izlerken çok eğlendim:)

Ve fakat, yağmur yandan yandan yağıyordu, pantülüm sanki biri kovayla su dökmüş gibi ıslandı, paltom boydan boya sırılsıklam oldu. Yoksa ben farketmedim de , yoldan geçen bi araba mı suladı beni? Malum İstanbul, yüzlerce yıllık eski İmparatorluk başkenti; şimdi Türkiye'nin en büyük, en en en şehri, Avrupa Kültür Başkenti... ama bir tane düz yol yok İstanbul'da, bir tanecik bile yok, yağmur yağdı mı her taraf sulak araziye dönüşüyor, yüzlerce yıldır tek bir düzgün belediye gelmemiş bu şehre...



Bunun dışında dostlar, yeni macera yok, sadece Harry Potter var ahahaahaaaa, şimdi bu nereden çıktı derseniz; işte ben bugüne kadar hiç okumamıştım Harry Potter'ı ve ne kayıp... Hep merak ediyordum, o yüzden İdefix'in %35 indiriminden aldım 7 kitabı birden . İlk iki kitap su gibi gitti bile... Nasıl eğlenceli, ne kadar renkli harikulade bir hayal gücü. Tabii ki şimdi Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okuluna yazılıp o kurbağalı şekerlerden yiyip iksir kaynatmak istiyorum dostlar. Bu kitaplarda yazar öyle canlı, etkili bir dünya kurmuş ki, her gece rüyamda rengarenk çılgın şeyler görüyorum. Çok sevdim kısaca Harry Potter kitaplarını, benim gibi bu sıkıcı dünyadan kaçıp , hayal aleminde kaybolmak isteyen herkese tavsiye ederim:)


O halde ben şimdi Azkaban Tutsağı'nı okumaya başlayayım

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.