12 Ekim 2009 Pazartesi

Kitabım geldi

QUEEN kitabım az önce çuvalla geldi, o kadar güzel ki, bebek gibi sarıldım kendisine, kucağımda oturuyorum, hiç bırakmak istemiyorum. Yemeğe çıkarken de dolaba kilitleyeyim bari.  İçi fotoğraf dolu, rengarenk, kocaman, muhteşem bir kitap. Akşama fotolar çekip gösteririm:))

God save the QUEEN

3 yorum:

  1. ben de çok uzun süredir aradığım bir kitap var idi bunu buldum, aldım cumartesi, çok mutluyum. Adı İşgal İstanbul'u. Vera Dumesnilin bir kitabı , bu kitabın özelliği o dönemin o dönem istanbulda yaşamış çok etkili yabancı bir askerin yine yabancı olan zevcesinin gözünden yazılmış olması. ve en güzel yanı da resimli. birde çeviren çok güzel çevirmiş , dili akıcı , ph 'ı 7 su gibi maşallah...

    işte bu yorumumla her queen postunu misillediğim gibi bunu da misillemiş oldum :)))

    rehavet içinde sucuklu yumurtamı pişirmeye gidebilirim artık.

    We will , We will rock you ...

    ps: ( we = ben'len memati :))))

    YanıtlaSil
  2. Ben de Polatı sevmeyi öğreneceğim zamanla değil mi :)))))

    Yaa ben de bir kitap aldıydım birkaç sene önce, İşgal Altında İstanbul diye, İstanbulu işgal eden Fransız askerlerinin çektiği fotoğraflar. Korkunç birşey , avrupalı askerler bizim sokaklarımızda, caddelerde, bütün şehirde, her delikteler. Hikaye gibi ama gerçekti bu ve çok yakın bir zamanda olmuştu.

    YanıtlaSil
  3. evet polat abin sana , tankla tüfekle olmasa da ülkemizin şu anda nasıl bir işgal altında olduğunu bir kerre daha hatırlatacak.onu sevmesende saygı duyacaksın hahahah:)))))))

    bu kitapta da böyle büyükadayı yunanlılar basmış, avrupa pasajı önünde ingiliz birlikleri, dolmabahçede mülteci barınakları tadında acı dolu fotolar var.
    ama bu kitap gerçek , yani uydurma değil.lakin ,az önce yazmasamda almış olduğum ikinci kitap olan şehrin aynaları elime yapıştı , işi gücü bıraktım bunu okuyorum.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.