25 Eylül 2009 Cuma

6 Eylül 2010 U2 İstanbul konseri

Elim ayağım titredi, U2.com sitesinde İstanbul konseri 6 Eylül 2010 Atatürk Olimpik Stadyumu olarak açıklanmış . 35 senedir bu konseri bekliyoruz, yıllardır yok efendim insan hakları bilmemnesinden Bono efendi Türkiye'ye gelmiyor  diye kendimizi kandırıyor idik, işte parayı yeterince bastırırsan herkes geliyor anasını satayım püüüüü





7 yorum:

  1. oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy

    Ben o zaman istanbulda olmam muhtemelen ama gelirim buna.

    YanıtlaSil
  2. eğer sıtma hastalığından ölmüyorsak hepimiz bu konsere gitmek zorundayız korhan, bir daha nerdee bulalım Bono'yu pieeee şerrefsiz 20 sene gelmedi, şimdi yaşlanınca İstanbula geliyor, bari bi önceki albüm turnesinde gelseydi, bu en sonuncu albümlerinden nefret etmiştim de. ay alllaaa, onbinlerce kişi Bono'yla beraber ONE'ı söyleyecektik huhiiii, sonracığıma in the name of love, with or without you, where the streets have no name, light my way, ne bileyim, in the city of blinding lights, beautiful day oyyyyyyy

    YanıtlaSil
  3. ben şahsen o bono piçi gelip penceremin önünde şarkı söylemediği sürece dinlemeyecem, benden konser bileti parası yerine havamı alır ahanda şuraya yazıyorum.

    Bono açılımı: herif AKP'lilerin daveti üzerine geliyor alooo, bunu unutmayalım... hevesinizi kursağınıza sokmak istemezdim ama
    biraz derinine inelim pls.

    Miss judy abbott bakınız başka bloglarda ağırlığı azaltılmış hayatlar yaşamakla itham ediliyoruz , bunu da kapağa ilave edeyim.

    Bu bono ve tayfası o kadar laf söylediler , ebabil bir kuştur sözünden dönen puştur bu memlekette. Niye geliyorlar ki , bizde hala insan hakları yok. Kendi memleketlerinde çok var ama, haktan hukuktan yıkılıyoruz sömürgenin başkentinde oy oy oy...

    Bir de böyle gariban hayranları da işte 2 sene vadeli planlar yapıyorlar ona üzülüyorum , bakalım 2 seneye belki de istanbul İngiltere'ye katılacaktır bilmiyoruz ki.

    Miss judy abbott , seni de çok İngiliz dilinin uşşağı olmuş gördüm ,Bi bono bi Mercury bu ne bee. mahşerin atlıları kahvaltısından önce Mematiylen Muroyu alıp sana bi türkü ayarı vericem heee haberin olsun.

    YanıtlaSil
  4. ayol İKSV düzenliyor konseri, sponsoru da Blackberry :))
    yahuu glamour dergisinin bilem UK versiyonunu alıp okuyorum her hafta , işte ben sadece bir Miss, bir governess parçası olduğum içindi bu eziklik, bir lady Judy olamadım üleeennn :))))

    YanıtlaSil
  5. Öyle bir yazmışssınız ki Miss duyanda IKSV bağımsız bir zımbırtı zannedecek yahu. Bunun arkasında istanbul belediye başkanlığı , kültür bakanlığı yok mu anacım?

    Senin durum çok ciddi yaw polat abini de getireyim yersin ?

    hahha. çok özledim seni yahu miss judy abbott.

    YanıtlaSil
  6. ben de seni çok özledim charlottecuğum , gün sayıyorum takvim yapraklarından

    YanıtlaSil
  7. nerelerdesin beybi..hala konser şokunda mısın..:O

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.