18 Mayıs 2009 Pazartesi

Tomb Raider Legend

Haftasonu kendime D&R'ın ucuzcu köşesinden oyunlar almış idim. Bir tane Ratatouille oyunu mesela, fareyi hoplatıp zıplatıp mik mik öttürüp bir takım bulmacalar çözdüğün bir oyun. Bundan hemen sıkıldım tabii, Lara Croft Tomb Raider Legend oyununu kurdum. Oyunu kurmak bir saat sürdü, o kurulurken ben de Bend It Like Beckham filmini izledim. O arada da tırsıyordum, kurulması bu kadar uzun sürüyorsa, ya oynatmazsa benim takoz notebook bunu? Neyse, gayet güzel oynamaya başladım. Gadanallahhhh!! Çok zevkliymiş beaaa. Indiana Jones tadında. Şu anda Bolivia'da dağları, dereleri, koca koca şelaleleri aşarak girdiğim tapınaktan çıkmaya çalışıyorum. Tapınağa girene kadar bi sürü dangalak herif, 2 tane de gariban jaguar öldürdüm. Peki ama tapınağa neden gelmiştim? Hiç fikrim yok. Yolda bir takım altın para benzeri şeyler topluyorum ama özellikle aradığım birşey mi vardı, valla hatırlamıyorum hahahaah. Bir de görüntü kayıyor arada Lara'nın koca götünün tam altına iniyor kamera, ya da meme çatalının üzerine çıkıyor. Çocukların Lara'yı neden çok sevdiğini şimdi anlıyorum. Taş gibi ama bizden iş çıkmaz hahahahaa. Neyse bakalım, şu tapınaktan çıkıp nereye gideceğim, çok zevkli oyunmuş heee. Indy'i seven herkese tavsiye ederim. Indy'nin de yeni oyunu çıkıyor. Ya da çıkmış da olabilir : Indiana Jones and the Staff of Kings. Ama PC versiyonu yok, konsola çıkartıyor körolasıcalar. Anladık, gidip bir PS2 alacağım ucuza, ne yapayım. Ööööf.

3 yorum:

  1. Judicim iskenderin üzerindeki tereyağım. Sana çok büyük bi kötülük yapıcam. Bende senin gibi bööyle testisli yüklediğim oyunları oynardım. Sonra bi belaya bulaştım. www.reflexive.com. oyunların keygenini nette bulmak kolay. Bulamazsan da atarım ben sana. tasty planet, chicken chase ve airport mania'yı oyna. Özellikle chicken chase de annemi anma keza malum öldü kadıncağız seksüel eylemi olamaz:)

    YanıtlaSil
  2. oynayayım bakalım, bir ara hidden object oyunlarına sarmıştım, gözlerim şaşılaştı ama iyi olmuştu, diktirdiğim numunelerin üzerindeki hataları pırtt görüyordum

    YanıtlaSil
  3. http://www.odaoyunlari24.com/2008/01/escape-from-kitchen.html

    Bu arada bunlara sardım. Hidden object te çok var bu sitede. En son oynadığımın linki yukarıdaki. Yanlız oyunları açıklamışlar orayı okumadan oyna. Bu azına sıçtığımın mutfağından 4 saatte çıkabildim :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.