16 Mayıs 2009 Cumartesi

Eurovision 2009

Bütün gün gezdim tozdum, lazer mazer yaptırdım, birkaç bilgisayar oyunu (karayip korsanları, lara croft legend vs vs) ve d&r promosyonundan upucuz dvd'ler aldım. Şimdi çekirdek çitleye çitleye Eurovision yarışmasının başlamasını bekliyorum. Bir yandan izlerken beri yandan da Ekşi Sözlüğü okuyup ben de entriler gireceğim. Oy şu an kedim kucağıma tırmandı ve kafasını elime dayadı, yazamıyorum, onu kaşımam lazım. Yüzüme nasıl baktığını görseniz. Fotoğrafını çekmeye de çok korkuorum, batılım o konuda. Halbuki LOLCats sitesinde yayınlar meşhur olurdum belki :)

Sarı boyalı saçlı bir abla var, her sene bu kız çıkıp Türkiye'nin puanlarını veriyor, cır cır konuşuyor nasıl oy vereceğinizi anlatıyor. Hayatta da kimselere mesaj atıp oy vermem, yallaaah!!!

Kedi kucağımda uyudu, sanki kucağımda soba var anasını satatyım :)))

Ya o rimi rimi ley neydi öyle beaaa??? Bir de supırszıtaar iğrenci vardı. Bunlar bence Opera'dan bilem iğrençti. Opera bari seksenlerde yapılmıştı, bu her zaman iyi bir mazeret olabilir.


3 yorum:

  1. judy yawrım bu postu yaparken sende mi sızdın ayol? hani yarıda kalmış sanki...
    neyse bne şöyle tamamlayayım. hadise iğrençti , dördüncülüğü haketmedei. kıyafetler rezalet , ne o dansöz mü oynatıyoruz? o konsepti sertab abla harcamıştı ama arkadaş durumdan bihabermiş galiba. e danslar rezalet. ayrıca bu şarkıda arkadaki ritm de sertabın şarkısındaki ritme çok benziyor. bir kere hadise daha ağzını açmadan elde var üç eksi. hadise ağzını açıyor böööööö.
    e bu kadın normalde fena değildi şarkı söylerken ama böyle bir geceyi kladıramadı herhalde, çok amatör kaldı.
    baknız azerbaycana , nasıl kendine güvenli arkadaşlar...
    norveçli çocukta şarkıyı güzel söyleyemedi ama show muhteşemdi. artı çok ta sempatikti , aldı kupayı gitti evine. e aldı d anoldu işte , tozu alınacak bir obje daha. hani ben de olmasın istemem şahsen, toz tutan şeylere allerjim var ayol benim.

    xoxo

    YanıtlaSil
  2. seneye mezdeke katılsın eurovision'a, olsun bitsin. Bizim sorunumuz bu yarışmada trendleri arkadan takip ediyoruz, gay parade olduğu yıl sibel tüzün gitti, meme göt yılında morlar gitti, etnik senede hadise olmadı, halbuki mesela ermenistan kına gecesi konsepti ile katılmıştı, moldova halay ekibi getirmişti vs vs. sonuçta 2 gün geçti , aklımda kalan şarkı var mı? yok. belki ukrayna'nın deli karısı olabilir, o da geçen seneki shady lady'e benziyordu. ben de kafayı yedim, ne bu eurovision analizleri , kanımıza girmiş bülend özveren beaa

    YanıtlaSil
  3. hadise kayıptı. Playback de ne kadar süper görünüyorsa canlı da o kadar kötüydü. Millet döne yana shakirası olsun mandy moore u olsun oryantal dans kullanıyorsa bizim kaçmamızı anlamıyorum. ilk kareograf yanı hadisenin popoyu salladığı gayet iyiydi oysa eurovisionda salak bi düğün dansı konsepti uyguladılar. Şarkıyı hep başarılı buldum helena da my number one da aynı yöntemi denemişti ve tutturmuştu. ayrıca rimi rimi ley i eleştiren abbot kişisini kınıyorum.varmı öyle güzel bi şarkı be. Heeeey heeey rimi rimi leeey ahahahah

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.