4 Mart 2009 Çarşamba

Ev ve kocayı idare işleri

NTV Tarih dergisinin bu ayki sayısından alıntıdır

60 senelik bir kadın dergisinden (Ev-İş) , 10 derste kocanızı nasıl idare edersiniz :




1) Evde birşeyi kırarsanız kabahati tekir kediye yüklemeyiniz, bayın hiddetinden birşey tenzil edemezsiniz. Doğruyu söyleyiniz. (Püaahahahaahaaa)

2) Kocanız tabii güzel olmanızı ister. Fakat evvela evin masrafını, sonra tuvaletinizi düşünmelisiniz. (Ooolduu)

3) Kocanız yorgun argın işten geldiği zaman sakın sokağa çıkacağınız için giyindiğinizi söylemeyiniz. "Siz geleceksiniz diye giyindim" deyiniz. (Niye sizli bizli konuşuyoruz kocayla beaaa ???)

4) Yapmak istediğiniz her ne olursa olsun bir defa da kocanıza danışmalısınız. Onun fikrini kabul etmeğe mecbur değilsiniz ama, bir kere sormak vazifenizdir. (Evlilik mi , memuriyet mi, ne vazifesi?)

5) Erkekler çocuk gibidirler. Kocanıza şefkat, muhabbet gösteriniz fakat sırnaşmayınız. (Ahahahahaa)

6) Sinirli ve huysuz iseniz aksiliğinizi asla önünde belli etmeyiniz. Kocanız sizi yumuşak başlı bilmelidir. (Artık kızmaya başlıyorum!!!!)

7) Kocanızla haftada 2 kere beraber sokağa çıkınız. Diğer günler erkeğinizi serbest bırakınız. (Kendimi de alemlere özgür salacağım herhalde, oooh serbest evlilik???? Allallaaa, ne paçozun başkanı bir liste bu beee)

8) Tatil günleri annenizi eve davet etmeyiniz. Gelecek olursa bir daha gelmemesini tatlı bir dille ihtar ediniz (Aaaaaaaaaaaa!!!! )

9) Eğer kocanız size uzun bir şey anlatıyorsa onu dikkatle dinleyiniz; veya dinler gözükünüz. (Yuh, ne ikiyüzlü birşeymiş eski zaman anlayışı beaaa)
10) Kocanıza katiyen evişi gördürmeyiniz. Ev-İş sadece sizin için çıkarılmaktadır. (Siieeee...)

Bir de Ademi iktidar bel gevşekliğine karşı SEKSÜLİN hapı var imiş oyy oyyy oyy

3 yorum:

  1. Ya işte bu yüzden Türkiye'nin bana ihtiyacı var beeeea yaaaaa :))) Ver eline erkeğin bütün gücü sonra seni göt gibi ortada bıraksın ve de ağla... Bunu da kendi üslubumla bir post yazmazsam bana da Hadsiz demesinler laaaaaan :)))

    YanıtlaSil
  2. Yaaa etrafı kır dök sonra kabahati tekir kediye yükle sen :))))
    İşte bu 60 seneki zihniyet maalesef hala devam ediyor, balkabaklarının götünü kaldırıyor karılar. O yüzden helecanla bekliyorum postunu beaaa
    yaşasın girl power!

    YanıtlaSil
  3. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) yazamıyorum ki gülmekten......

    Muhteşem başladım cumaya sayende Judy'ciğim.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.