26 Ocak 2009 Pazartesi

oh la laaa

çok kararlı bir kadın olduğum için bu akşam işten çıktığımda doğruca D&R'a gittim ve de Ebru Şallı ile PİLATES dvd'sini aldım sayın seyirciler. Bir kere aklıma koydum ya yaparım. Tabii şu anda pilates yapıyorum sanıyorsunuz ama nanay, GARİP BİR İZDİVAÇ isimli türk filmini izliyorum ayoll, başrolde Türkan Şoray. Ben de onun kadar güzel olsam, tosun tosun dolaşmakta bir beis görmezdim, fakat gelin görün ki, paççozun önde gideniyim!

Neyse, filmi izlerken dayanamadım, o kadar komik ki. İlk sahnede gariban bir kızcağız kendini banliyö treninin altına atarak intihar etti. Bunun için 5 dakika kadar köprüde dolandı, ortada kimse yok, sonra kendini atmasıyla pırrrrt diye 20 kişi toplanıverdi köprüye bee, bu da biz Türk milletinin mallığının şahane bir göstergesi olsa gerek.

Sonraa Handan var bi tane, Haluk'un nişanlısı, arabayla bunlar gezerken Haluk aaa intahar eden kıza bakayım diye arabadan indi, Handan bir sigara yakmaya yeltendi, (Handan'ın 65 model kuş yuvası saçları evlere şenlik, paççozzun önde gideni haa), o sırada etrafında kaytan bıyıklı puşt tipli bir herif belirdi, iki muhabbet ettiler, herif Handan'ın peşinden koşuyormuş meğer , neyse herip pat diye arabaya atladı, "arkadaşınız pek sıkıcı" dedi Handan'a, "hayat sürprizlerle güzel" , eh bu handan'ın pek hoşuna gitti, bastı gaza, bunlar tırladı. Haluk da arkada yırtık dondan fırlayan zavallı bir sosis gibi kalakaldı bee hahahahaa.

Sonracığıma, Türkan Şoray da Zeynep'i oynuyor, herkes buna aşık, bu şimdi Handan'la öbür sürprizli herifi nasıl ceviz oynadıklarını dikizleyecek galiba. Dur izleyeyim de devamını yazayım


3 yorum:

  1. Yırtık dondan fırlayan zavallı sosis mi :))) Sen bu sosis sözcüğüne fena alıştın kızıııım :) Son bir haftadır, klavyenden düşmüyor bu sosis lafı, n'oluyo küçük paççççoz? :P

    YanıtlaSil
  2. ay açım bee açç
    püahahaha

    YanıtlaSil
  3. Amerika'da olsak yediğim pek handsome eski sosislerden gönderirdim snack olarak sana :) ama ne yazık ki türk sosisi fazla yemedim kızıııım... Yalnız, bendeki paççozluğun sonu gelecek mi ben de bunu merak ediyorum heeee :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.