28 Temmuz 2008 Pazartesi

kuzenler gecesiii

Cumartesi gecesi kuzen kardeşlerimle Taksim'de buluştuk sayın seyirciler.




Nevizade'deki Vera meyhanesine gittik. Aslında kuzenlerim evlenmemişken biz hep Aslanım birahanesine gider idik püahahaha . Tabii şimdi biraz fazla salaş geliyor orası aman da aman.

En üst kattaki teras doluydu, biz de garson oğlana baskı yapmaya başladık, biz sekiz kişiyiz de , çok içeriz de, ayı gibi yeriz de, bizi terasa alll diye. Sonunda terasta yer bulundu oturduk dizildik boncuk gibi, içtik içtik, daha doğrusu kuzenler mariachi vb ince ince takılırken ben arjantinleri devirdim, neyse. Yalnız mutfakta bir sorun vardı , patates gelmek bilmedi dostlar.

Sonra da yağmur başladı ahahahahaha. Ulan bütün yaz 2 kere yağmur yağdı, o da bize denk düştü, buna inanabiliyor musunuz dostlar? Bu sefer biz aşağıya alsana bizi abiee diye garsona yalakalık yaptık sanıyorsanız , hayır. Ama boş bir bira kupasını tepemize açtıkları tentenin akan kısmının altına koyduk, akan çatının altına leğen koyarsın ya onun alkolik versiyonu, ve de kupa doldukça La Capitana kardeşimiz suları şorrr diye terastan aşşağıya boşalttı püahahahaha.



Artık o sular kikim kafasından aşağı boca oldu bilemeyeceğim. Fakat biz çok eğlendik. Hatta Erkan bize muhteşem bir deniz macerasını anlattı. Sonra başka nelerden konuştuk anımsayamadım , arjantinleri fazlaca hızlı içmişim de.
Vera'dan çıktıktan sonra hepimiz koşa koşa taksilere zor bindik, malum evlere tuvalate yetişme belası ahahahahha.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.