6 Kasım 2007 Salı

6 KASIM 2002

Bugün 6 Kasım, bir takım arkadaşların takvimde üzerini çizdiği, 5 Kasımdan 7 Kasıma transit geçiş yapmak istedikleri bir tarih, bugün 6 - 0'ın yıldönümü sayın seyirciler, kutlu olsun

FENERBAHÇE - GALATASARAY 6 KASIM 2002

4 yorum:

  1. Garip bir gün oldu sevgili 6S artık bu günü 8JK ile beraber kutlar.6 kasım herkes için bir yıldönümü oldu ne mübarek bir tarihmis:))) çarşı 1-2-3-4-5-6-7 ye karşı sen çok yaşa 8JK...:)))

    YanıtlaSil
  2. Bu arada önceki mesajların birinde capona sana özel ilgim var falan dedim kınıyorum sahsen kendimi kahrolsun yeni rakı..pınarbası burma burma yar yar yar yar yar yar ammaaaaaaan şappi şappiiiiii

    YanıtlaSil
  3. arşive gitti dimi? peki capona ilgim yokmu illaki var caponu sevelim sevmeyeni kınayalım.hatta yürüyüş yapalım hatta afiş yırtalım hatta ışıkları açıp kapayalım milletçe başka bi bok bilmiyoruz zaten.Toplumsal bilinç elektrik tasarrufu aç kapa :)

    YanıtlaSil
  4. ya bunlarda utanmada yok arkadas bırı 10 kısıden 6 yer oburu 8 yer doymaz halada konusurlar napmak lazım kac atmak lazım bunlara anlamadımkı lımıtlerı kac kacta susuyolar.bız galata6arayın kocasıyız sekiztaşta bızım metresımız ..bunla ılgılı ılgınc yazı veya resım bana yollayabılırsınız msn adresınm alierkan3477@hotmail.com beklıyorum arkadaslar sampıyon FENERBAHÇE...bu boyle biline....... lot of love :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.