2 Eylül 2007 Pazar

Yaza veda

Ağustos ayının bitmesiyle yaz mevsimi de resmen sona ermiş oldu sayın seyirciler. Biz de bu son haftasonunu en verimli şekilde geçirmeye karar verip Sinem ve Ceyda'yla havuz sefası yaptık. İstinye tepesinde, Amerikan Konsolosluğu'nun üzerinde biryerlerde İstanbul Tenis Kulübü varmış, işte onun havuzuna gittik. Sakin, rahat, temiz bir yer; özellikle benim gibi havuz fobisi olan biri için bile gayet hoş bir tesis.
Oooohh şezlonglara yayıldık, kahveler geldi, kolalar gitti, yüzdük, güneşlendik, çilek gibi karardık. Öğlen mis gibi tavuklu göbek salatalar yedik, sonra yine havuzda yüzüp oynadık. Rüzgar tatlı tatlı esiyor, güneş acıtmadan yakıyor, uyukluyoruz, uyanıyoruz, dedikodu sohbet, dergilerimiz, kitaplarımız derken üç arkadaş harika bir gün geçirdik.
Akşam olunca Boğaz'ın en güzel semtlerinden Yeniköy'e gittik, hatta yaşadığım Bebek'ten sonra en sevdiğim ikinci semttir Yeniköy; deniz kenarında Circle kafede günün yorgunluğunu çıkarttık. Boğaz harikaydı, lacivert, akıntılı ve temiz.
Circle kafede incecik hamurlu nefis bir pizza yiyip kahve içtik, sohbet ettik, püfür rüzgarla serinleyip ona buna laf attık, gerçekten çok güzel bir akşamüzeri geçirdik.
Böylece yaza harikulade bir kapanış yapmıştık sayın seyirciler. Şimdi artık gelecek yaza kadar spor yaparak zayıflama dönemi başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.