12 Temmuz 2007 Perşembe

Sbarro

Dün öğlen şirketten kaçarak Cevahir'e yemeğe gittik sayın seyirciler. Sbarro isimli bir İtalyan restoranını denedik. Restoran değil de aslında bizim Lady Charlotte ile İtalya seyyahatimizde yemek yediğimiz Auto Grill tadında bir mekan.

Self servis, önce pizzanı sonra istersen bol kaşşarlı , soslu, sebzeli makarnanı seçiyorsun. Pizza dilimleri dana kadar. Bir de salata büfesi var ki, soslu kızarmış patateslerden, mantara, haşlanmış brokoliden patlıcana herşey var. Buradan da kocaman bir salata tabağı yaparak içeceğini de alıyorsun ve de kasada ödüyorsun.
Ben bir dilim mantarlı, ıspanaklı pizza ile bir tabak salata, bir de içeceğe 17 YTL ödedim. Salata tabağını daha çok sevdim, pizza çabucak soğuduğu için tadı kaçabiliyor ama lezzetliydi.

Sbarro'da böyle içi eriyik peynirle dolu ekmek gibi birşeyler de vardı, aklım onlarda kaldı açık konuşayım. Makarnalar da süperdi. Yemekten sonra biraz Zara'da dolaşıp şirkete geri döndük. Zara'da penye bir elbise ile zebra desenleri tayt beğendim püaahaahah. Ama penye elbiseler pasajlardan 10 liraya alınır, zebra desen de bizi bozar. O yüzden hiçbir şey almadan geri dönmüştüm sayın seyirciler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.