14 Şubat 2007 Çarşamba

Venge'de Sevgililer Günü yemeği mmmmm







İşte bu Aziz Valentino gününü Venge kebepçısında patlayana kadar yemek yiyerek kutlamıştık sayın seyirciler. Ofiste böyle 15 tane kızdık ama akşama kadar kimseye çiçek miçek gelmedi. Tam çıkmaya yakın Yeşim'e esrarengiz bir demet gül gelmesin mi, herkes helecanlandı, demek ki, gizli bir sevdiceği vardı??? 10 dakika sonra da Ayfer'e gül gelmesin mi, başka kimseye birşey gelmedi, Allaaah, herkes şişti ofiste, kös kös makyaj yapıp dışarı attık kendimizi.




Venge kebapçısı kırmızı balonlar, peçeteler, kalp şeklinde çikolatalarla çok güzel süslenmişti. Masamıza yerleşip mezelerle donatık : Süzme yoğurt, haydari, acılı ezme, gavurdağı, fındık lahmaç, patlıcan ezme, mantarlı başka bir ezme, sıcacık lavaşlar, içkiler, tulum peyniri, tereyağ derken muhabbet alıp başını gitmişti.



Tabii Venge'nin spesyali kaşarlı patlıcan ezmesinden de getirttik, cennet taamı gibiydi. Minik Ceyda bütün garsonları tanıyor, adamlar masamızın etrafında fır dönüyor, boşalan bardaklar, eksilen tabaklar hemen doluyordu oyy oyyy, sonunda kocaman bir tabak karışık kebap pirzola döner gelmesin mi... Zaten doymuştuk kebaplarla patlama noktasına geldik.


Fakat bu gece biz hakikaten coşmuştuk, garson oğlan konuşmamıza bile izin vermiyor "siz keyfinize bakın" diyerek masayı donatıyor, bana da "siz de içmeye devam edin" diye gaz veriyordu. Sonunda dondurmalı irmik helvası ile çeşit çeşit meyvalar geldi, o helva ağzımızda eridi adeta dostlar, biz de bir tabak daha ısmarladık!
Bu güzel ziyafetin günahı kişi başı 45 ytl ve 2500 kalori idi sayın seyirciler. Evlere dağılarak soda içip geğirerek yediklerimizi hazmetmekten başka yapacak birşey kalmamıştı... Allahım ne güzel bir sevgililer günü değil mi???

1 yorum:

Yaz ki muhabbet olsun.